Ne demek?

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Kısaca, üs ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını karışmak sinein tasarlanmışken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye derunin kullanılan bir bapdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını yakalamak midein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Gerek bayilerimiz gerekse elden global satış olarak aşağıda alan alan illere görev vermekteyiz.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ankara Yangın Bapsı çalmak isteyenler bireysel veya Yangın Çıkış Kapısı kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar kaygı ettikleri bütün konular üzerine marifet sahibi olabilirler.

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek için tıklayın.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page